GARDA LAKE FOOD TOUR

‘GARDA LAKE’ FOOD TOUR

The Food Experience takes place in Valtenesi, a land of vineyards and olive groves of rare beauty located between Desenzano and Salò.

Visit to the mill of a historic company of excellence in Puegnago, a picturesque village with a breathtaking view of the lake.

• Sensorial tasting of fine Extra Virgin olive oils that boast the Garda Dop brand (product of controlled origin). We will taste the Casaliva oil, named the best olive oil in the world for the Flos Olei guide.

Visit to a winery, a biodynamic farm, which loves to respect nature and its balance and which is certified Demeter.       We will discover the methods of production of the Doc labelled local wines.

Tasting of the fresh Chiaretto Rosè wine and of the local Groppello red wine  paired  with typical food products from Lake Garda.

Lunch with spectacular lake view. The menu includes an appetizer of fish from the lake, the typical Taglialioni al Coregone fish, sorbet and coffee.

INFO

– From Monday to Friday, subject to availability.

Duration: 4 hours, from 10.30 to 14.30.

Minimum number: 4 people

Tour: mill and winery visits, 4 tastings + lunch

 Price: Adult € 115 per person –  Youth (4-11) € 65  – Child (0-3) Free

** Transfer upon request

 

CONTACT US FOR MORE INFORMATION

Name and Surname

Email

Request


FOOD TOUR del LAGO DI GARDA

Questo Food Tour di mezza giornata si svolgerà in Valtenesi, terra di vigneti e uliveti di rara bellezza situata tra Desenzano e Salò.

• Visita al frantoio di una storica azienda d’eccellenza a Puegnago, un pittoresco paese da cui si ha una vista mozzafiato del lago.

• Degustazione sensoriale di pregiati olii Extra Vergine di oliva che vantano il marchio Garda Dop (prodotto di origine controllata). Assaggeremo l’olio Casaliva, nominato miglior olio al mondo per la guida Flos Olei.

• Visita in una cantina, azienda agricola biodinamica, che ama rispettare la natura e suoi equilibri e che è certificata Demeter. Scopriremo i metodi di produzione dei vini a marchio Doc del territorio.

• Degustazione del fresco Rosè Chiaretto e del rosso autoctono Groppello in abbinaamento a prodotti tipici del Lago di Garda.

• Pranzo con spettacolare vista lago. Il menù comprende un antipasto di pesce di lago, i tipici  taglioni al Coregone, sorbetto e caffè.

INFO

– Dal lunedì al venerdì, previa disponibilità.

Durata:  4  ore, dalle 10.30 alle 14.30.

Numero minimo: 2 persone

Tour privati sono disponibili su richiesta.

-Tour: visita in frantoio e cantina, 4 degustazioni e pranz

 Prezzo: Adulto € 115 per persona –  giovane (4-12) € 65  – bambino (0-3) gratis

**Trasporto su richiesta

Leggi alcune recensioni!

CONTACT US